Logo PlayAfter

De helden van PlayAfter!

Wil Kortenbach

Zang • Tenorsaxofoon • Gitaar • Mondharmonica

Wil is wat je noemt een multi-instrumentalist. Hij begon zijn muzikale carrière als gitarist bij ‘Willy and his Rockin’ Tyfons’. Later speelde hij drums bij onder andere ‘The Mistics’ en ‘Group Go’. Wil ontpopte zich gaandeweg tot zanger bij ‘The Mistics’, en via ‘Millennium Groove’ bij ‘Moefit’. Ook heeft hij de saxofoon weten te vinden en hij toetert alsof hij nooit anders heeft gedaan. Met zijn Taylor T5 vult hij waar nodig muzikale gaten, en als er een solo weggegeven moet worden op de mondharmonica, draait hij zijn hand daar niet voor om. Deze entertainer in hart en nieren is niet voor niets de frontman van de band.

Mischa Zuyderduin

Gitaar • Backing Vocals

Mischa speelt ongeveer sinds 2003 gitaar. Nadat hij zichzelf de eerste akkoorden had aangeleerd op de acoustische gitaar van z’n vader, vond hij het tijd om les erbij te nemen. Na drie jaar les te hebben gehad is Mischa gevraagd om bij ‘PlayAfter’ de slaggitaar ter hand te nemen. Hij ontpopte zich al snel tot een virtuoze muzikant die ook een solo niet schuwde. Na het vertrek van Ton van der Neut eind 2012 heeft Mischa een doorstart gemaakt als sologitarist. Geïnspireerd door zijn helden Stevie Ray Vaughan, Gary Moore, Steve Lukather en Slash gaat met z’n Fender Strat en Gibson Les Paul het dak eraf!

Niels Ketting

Drums • Backing Vocals

Niels is de jongste aanwinst van ‘PlayAfter’! Na een aantal jaren in gelegenheidsgroepjes gespeeld te hebben stond Niels aan de basis van de herstart van (Very) Old Nick. Na 8 jaar VON maakte hij een korte uitstap als gitarist bij Duzz, maar duidelijk was dat drummen toch veel meer in de genen zat! Zonder probleem legt Niels een strakke basis voor Classic Rock en Rock ’n Roll, een échte aanwinst voor ‘PlayAfter’!

Reinier Visman

Bas • Zang • Backing Vocals

Reinier is een aanwinst voor ‘PlayAfter’! Toen de vacature van bassist ontstond twijfelde Reinier geen moment om de bas ter hand te nemen. Reinier is van huis uit een virtuoze gitarist maar speelt nu ook basgitaar als de beste! Reinier is inmiddels onmisbaar en neemt bij een aantal nummers ook de vocalen voor zijn rekening!